Значення видових пунктів для сприйняття образу міста - Кознарська, Г. Є. (КНУБА, 2012)
Досліджено видові пункти міського простору, виділені принципи їх розташування та встановлено їх значення для сприйняття образу міста.
Keywords: містобудівельна композиція; простір міста; видові пункти; оглядові майданчики; багатопланові картини; 711.4.01