Особливості створення середовища для навчання осіб з обмеженими можливостями в контексті психологічної реабілітації - Гнатюк, Л. Р.; Прилуцький, Є. В. (КНУБА, 2013)
У роботі за допомогою аналітичного методу існуючих проблем розглянуто використання прикладного мистецтва, як засобу психологічної реабілітації осіб з обмеженими можливостями та їх підготовку до подальшого самостійного працевлаштування з урахуванням їх фізичних особливостей.
Keywords: особа з обмеженими можливостями; обмеження життєдіяльності; психологічна реабілітація; психологічна адаптація; професійна реабілітація