Параметричне комп’ютерне моделювання в дизайні автомобільних вузлів та агрегатів - Архіпов, О. В.; Масляєв, К. В.; Ланцов, Д. О. (КНУБА, 2018)
В роботі розглядаються питання параметричного комп’ютерного моделювання в програмі Autodesk Inventor окремих машинобудівних деталей, вузлів та агрегатів, елементи яких адаптивно пов’язані між собою. Запропоновані підходи було апробовано при створенні великої кількості параметричних комп’ютерних моделей вузлів та агрегатів автомобілів. Наведено приклади побудованих тривимірних моделей.
Keywords: параметрична комп’ютерна модель; Autodesk Inventor; дизайн машинобудівних деталей; тривимірна модель; 629.11:004.92