Кваліфікаційні вимоги до підготовки аспірантів технічних університетів з дисципліни «іноземна мова» - Паніна, О. В. (КНУБА, 2016)
Розглядаються кваліфікаційні вимоги до аспірантів і здобувачів наукового ступеня кандидата наук у рамках підготовки з курсу іноземної мови з урахуванням європейських рекомендацій з мовної освіти.
Keywords: кваліфікаційні вимоги; аспірант; здобувач; науковий ступінь; іноземна мова; кандидат наук; європейські рекомендації; qualifying requirements; post-graduate; research student; scientific degree; foreign language; PhD; European recommendations