Розрахунок конструктивних систем будівель на основі методу спектру несучої здатності - Хохлін, Д. О. (КНУБА, 2016)
В статті розглянуті основні положення, припущення та засади розробленої автором деталізованої методики нелінійних статичних розрахунків конструктивних систем на дію сейсміки та значних нерівномірних деформацій на основі методу спектру несучої здатності.
Keywords: розрахунок конструктивних систем; нерівномірні деформації; метод спектру несучої здатності; захист будівель