Дослідження функції наявності дефекту типу «тріщина» на цифрових зображеннях об’єктів будівництва - Горда, О. В. (КНУБА, 2012)
Досліджено функції наявності дефекту типу «тріщина» на цифрових зображеннях об’єктів будівництва. Здійснено класифікацію топологій ланок тріщини за фігурою її представлення. Визначено вимоги та особливості реалізації оцінки функції наявності.
Keywords: зображення; тріщина; апертура; точки кореня; розгалуження; тупики