Історичні будівлі з готельною фукнкцією як складові туристичної галузі (на прикладі корчем та заїздів Західної України XVIII-XIX ст.) - Козакова, О. М. (КНУБА, 2015)
Сформульовано пропозиції з сучасного пристосування історичних будівель з готельною функцією, розроблено можливі туристичні маршрути.
Keywords: туризм; архітектура; історичні готельні будівлі; сучасне пристосування; 72.01:796.5