Методологія освітньої і наукової діяльності - Бондаренко Наталія Петрівна (КНУБА : Компринт, 2026)
Розглянуто рекомендації щодо підготовки до практичних занять та організації самостійної підготовки здобувачів вищої освіти, а також вимог до підготовки і оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності F5 "Кібербезпека та захист інформації" галузі знань F "Інформаційні технології" КНУБА.
Keywords: діяльність освітня; діяльність наукова; методологія