Ідея вибору - Яковлев, Денис Вікторович (Бескиди, 2017)
Українське суспільство часто опиняється у ситуації політичного вибору. Мова не лише про електоральний вибір, якому приділяється багато уваги у політичному, медійному та науковому дискурсах.
Keywords: політичний вибір; українське суспільство; 316.42:323(477)