Стан збереження історичносформованого житлового середовища у місті Луцьку - Абрамюк, І. Г. (КНУБА, 2015)
В статті виконано оцінювання стану збереження пам’яток житлової архітектури в м. Луцьку зведених впродовж 20-30-тих років ХХ ст. Виявлено, що в переважній більшості історичний житловий фонд знаходиться у задовільному стані та потребує лише зміцнення конструкцій, оновлення декору та тиньку
Keywords: архітектура житла; фасад; декор; конструктивні елементи; пере пристосування пам’яток архітектури; 719:728