Застосування рефлекторних систем обробки природномовної інформації в управлінні проектами - Тесля, Ю. М.; Савельєва, Т. В.; Курілко, О. М.; Остапчук, Ю. О.; Каюк, П. В. (КНУБА, 2011)
Розглянуто проблему створення на базі математичного апарату теорії несилової взаємодії моделей функціонування систем обробки природномовної інформації. Класифіковано задачі, які зможуть вирішувати такі системи в управлінні проектами.
Keywords: природномовна система; управління проектами; теорія несилової взаємодії