Вебдизайн : методичні вказівки до виконання індивідуального завдання - Сафронова, Олена Олексіївна (КНУБА, 2024)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання індивідуальних завдань курсу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».