Договір як один з шляхів формування адміністративнотериторіального устрою групових форм розселення в Україні - Яценко, В. О. (КНУБА, 2016)
У статті в процесі аналізу еволюційності розвитку адміністративно-територіального устрою України, як основи формування специфіки системи розселення визначено роль і значення договірних дій як одного з шляхів реформування суспільних відносин в системах розселення.
Keywords: територіальна громада; децентралізація; договір; групова форма розселення; Україна; еволюція