Аналіз роботи домкратних пристроїв, які використовуються для монтажу покрить великих розмірів - Черненко, Костянтин Віталійович; Глущенко, Ірина Вікторівна (КНУБА, 2011)
Виконаний аналіз роботи двох гідродомкратних пристроїв на рівні патен- тів, які можуть бути застосовані для розробки нових технологій монтажу великогабаритних конструкцій одноповерхових будинків і споруд на значну ви- соту, коли традиційні методи стають економічно невигідними.
Keywords: аналіз; монтаж; гідродомкратні пристрої; надійність; анализ; монтаж; домкратные механизмы; надежность; analysis; erection; jack mechanisms; reliability