Професійний портрет менеджера архітектурно-будівельної галузі - Гедзенко, Т.О.; Макатьора, Д. А.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Професійний портрет менеджера в архітектурно-будівельній галузі є дуже актуальним, оскільки будівельна галузь постійно зростає і розвивається, що призводить до підвищення попиту на професіоналів, які будуть ефективно керувати будівельними проектами. Менеджер в цій галузі повинен мати знання як в галузі архітектури та будівництва, так і в управлінні проектами, що дозволяє йому успішно керувати проектами будівництва будь-якої складності.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; будівельна галузь; менеджер; 721.01-057.212