Виклики і фактори впливу на роботу психологів в умовах воєнного стану - Войтенко, Оксана Анатоліївна; Кряж, Олеся Максимівна (Ліра-К, 2026)
Психологічна діяльність у воєнний період супроводжується численними викликами, пов’язаними з руйнуванням звичних умов безпеки та стабільності, необхідністю швидкої адаптації до нової реальності та трансформації професійних і особистісних орієнтирів. Фахівці психологічної сфери змушені переосмислювати цінності, методи роботи та власну роль у процесі надання допомоги людям, які переживають стрес, втрату та невизначеність.
Keywords: воєнний стан; робота психологів