Динаміка та напрямки міжнародної торгівлі України в 2014 році - Омельяненко, О. П. (КНУБА, 2015)
Розглянуто динаміку та напрямки міжнародної торгівлі України у 2014 році.
Keywords: експорт; імпорт; міжнародна торгівля; товари; послуги