Визначення точності геодезичних робіт при будівництві мостових переходів за допомогою теорії розмірних ланцюгів - Адаменко, О. В. (КНУБА, 2009)
В статті проводиться розрахунок точності геодезичних робіт при будівництві мостових переходів на основі теорії розмірних ланцюгів.
Keywords: визначення точності; геодезичні роботи; будівництво мостових переходів; теорія розмірних ланцюгів