Дослідження експлуатаційних показників відрізного абразивного інструменту - Абрашкевич, Ю. Д.; Пелевін, Л. Є.; Рашківський, В. П.; Човнюк, О. В. (КНУБА, 2009)
В даній статті досліджено вплив вмісту хімічних складових на експлуатаційні показники абразивного армованого круга.
Keywords: дослідження; хімічні складові; абразивний круг