Зачистка керамічних заготівок гнучкими елементами - Пентюк, Б. М. (КНУБА, 2004)
В останні роки широке розповсюдження у виробництві керамічних виробів знаходить технологія отримання заготівок з прес-порошку методом пресування. Основними перевагами такої технології є скорочення виробничого часу на отримання одного виробу, можливість автоматизації і механізації багатьох процесів.
Keywords: зачистка керамічних заготівок; гнучкі елементи; 666.3.022