Передумови адаптації інструментарію будівельного девелопменту для проектів рекреаційно-продуктивного відновлення територій - Чернишев, Д. О.; Дружинін, М. А. (КНУБА, 2018)
Обґрунтованім зміст та регламент організаційно-технологічних заходів забезпечення адаптації інструментарію будівельного девелопменту для проектів рекреаційно-продуктивного відновлення територій на основі досвіду застосування екологічно-орієнтованої методології біосферосумісного будівництва. Специфіка проектів та практичні потреби в реалізації рекреаційно-продуктивного відновлення територій, як сукупності організаційних процесів та процедур формування структур визначає науково- прикладну доцільність пошуку спеціальних підходів до організації будівництва таких проектів в системі сучасного девелопменту з метою формування надійної системи та структур девелопменту, спрямованих на успішну організацію інвестиційного циклу для інфраструктурних будівельних проектів зазначеного типу.
Вackground adaptation building development tools for recreational-productive reconstruction projects
Keywords: організація будівництва; еколого-містобудівні умови; проект рекреаційно-продуктивного відновлення територій; organization of construction; ecological and town-planning conditions; project of recreation-productive restoration of territories