Увеличение эффективности теплообеспечения на примере технологии фирмы “Герц” - Салов, А. С. (КНУБА, 2001)
Компанія “Герц” десятки років спеціалізується в галузі енергозберігаючих технологій. Для українського ринку компанія пропонує свою продукцію (термоста тичну арматуру, котли для спалювання відходів деревини, металопластикові труби та трубопроводи для систем опалення).
Keywords: компания "Герц"; теплозабезпечення; збільшення ефективності теплозабезпечення; фирма “Герц”; теплообеспечение; увеличение эффективности теплообеспечения; 697.35