Аудит розміщення АЗС і безпека міського руху - Діхтяр, В. В.; Рейцен, Є. О. (КНУБА, 2015)
Подано класифікацію вводів автомобільних доріг у місто Київ, обґрунтовано та наведено методику розрахунку небезпечності вузла, в зоні якого розміщена АЗС.
Keywords: аудит; класифікація; небезпечність вузла; безпека міського руху; классификация; опасность узла; безопасность городского движения; 656.02