Алгоритми розв'язування рівнянь рівноваги для динамічних задач напіваналітичним методом скінченних елементів - Баженов, В. А.; Гуляр, О. І.; Солодей, І. І.; Шевченко, Ю. В. (КНУБА, 2006)
Для ефективного пошуку рішення задач динаміки, на сьогоднішній день, потрібно володіти всім набором засобів аналізу, чітко представляти правила і границі їх застосування. До того ж, високі вимоги до розрахункових моделей, що закладені до сучасної нормативної бази припускають розгляд динамічних навантажень різного рівня інтенсивності, які можуть діяти на конструкцію в один і той же момент часу, що в свою чергу потребує ретельного дослідження меж достовірного використання того чи іншого алгоритму.
Keywords: розв'язання систем рівнянь динаміки; рівняння рівноваги; динамічні задачі; напіваналітичний метод скінченних елементів; 539.3