Аудит місць концентрації дорожньо-транспортних пригод у містах - Рейцен, Є. О.; Кучеренко, Н. М. (КНУБА, 2015)
Присвячена уточненню тлумачення поняття аудиту безпеки у міському русі на конкретних прикладах його проведення стосовно зовнішнього освітлення і ділянок автомобільних доріг.
Keywords: аудит; дорожньо-транспортні пригоди