Принципи архітектурно-планувальної організації відкритих міських просторів порушеного міського середовища Донбасу - Кравченко, О. В. (КНУБА, 2013)
Визначено основні принципи архітектурно – планувальної організації відкритих міських просторів порушеного міського середовища Донбасу, прийоми та засоби їх реалізації на підставі його комплексного дослідження.
Keywords: архітектурно - планувальна організація; порушені території (ПТ); відкритий міський простір (ВМП); 711.121(045)