Типологічні особливості сільських шкіл України кінця XIX ст. початку ХХ ст. - Верес, М. К.; Олійник, О. П. (КНУБА, 2018)
У статті виконаний аналіз типологічних особливостей невеликих сільських шкіл України кінця ХІХ ст. - початку ХХ ст. Розглянуті загальні концепції формування типологічних особливостей проектування, що використовувались архітекторами кінця ХІХ ст. - початку ХХ ст.
Keywords: типологія; сільські школи; плани; загальноосвітні навчальні заклади