Аналіз та синтез структури комплексного технологічного процесу відновлення облицювання фасадів - Родіонцев, А.Б. (КНУБА, 2001)
Організаційно-технологічні рішення з реставрації облицювання фасадів будинків являють собою комплексний складний процес і може задаватися структурою. Досвід виконання подібних робіт вказує на те, що складовими комплексного процесу є технологічні процеси обстеження фасадів, підготовки к виконанню процесів, виробництва матеріалів і конструкцій, та реставрації облицювання.
Keywords: обстеження фасадів; сумісна технологія; виробництва; реставрації.; підготовки риштувань; 69.034.92