Особливості формування мережі шкіл на Закарпатті - Коблик, М. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуто та охарактеризовано основні фактори впливу на створення існуючої мережі шкіл на Закарпатті її сьогоднішній стан та динаміку змін за останні роки.
Keywords: формування мережі шкіл; Закарпаття; архітектура освітніх закладів