Пропозиціїї щодо визначення інвестиційно привабливих територій в роботах регіонального рівня - Айлікова, Г. В. (КНУБА, 2016)
Надаються пропозиції щодо механізму визначення інвестиційно привабливих територій на підставі індикативних показників, які визначаються в ході розроблення схем планування території регіонального рівня. Автором пропонується розглянути відносно стабільні та динамічні фактори, що впливають на містобудівну цінність території.
Keywords: регіон; територія; планування; інвестиції; region; territory; planning; investment