Особливості формування житлових блоків та номенклатури малоповерхового житла, що розвивається з плином часу на індивідуальних ділянках - Бачинська, Л. Г.; Запорожченко, О. Ю. (КНУБА, 2010)
У статті розглянуті особливості формування забудови малоповерхового міського житла на ділянках приватних власників, що має зону підприємницької діяльності і розвивається у часі. Виявлено основні складові комплексу забудови – житлові блоки, які призначені для розселення сімей близьких родичів, умови їх об‘єднання, що певною мірою впливає на напрямки утворення номенклатури малоповерхових житлових будинків індивідуальної забудови. Ключові слова: малоповерхова забудова, житловий блок, номенклатура малоповерхових житлових будинків.
Keywords: малоповерхова забудова; житловий блок; номенклатура житлових будинків