Порівняльні характеристики зрубів України та Японії - Шевцова, Г. В. (КНУБА, 2009)
В статті проведено порівняння особливостей японських та українських зрубних конструкцій. Виявлена принципова відмінність їх характеристик: у випадку Японії, зруб працює як сезонний терморегулятор.
Keywords: зруби; конструкції зрубні японські; конструкції зрубні українські