Розрахунок збірної залізобетонної плити покриття 3,0х12,0м. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітньої компоненти "Залізобетонні конструкції" - Кріпак, Володимир Денисович; Колякова, Віра Маркусівна; Сморкалов, Дмитро Володимирович (КНУБА, 2025)
Методичні вказівки містять приклад розрахунку збірної залізобетонної ребристої плити покриття 3,0х12,0 м. Аризначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, за спеціальністю 192 - Будівництво та цивільна інженерія, інженерів-конструкцторів та фахівців, які займаються проєктуванням будівель і споруд.
Keywords: розрахунок залізобетонної плити; плити залізобетонні збірні