Риторика : Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» - Коваленко, Людмила Євгенівна (КНУБА, 2024)
Подано тематику практичних занять, літературу з підготовки до них, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
Keywords: риторика