Специфіка організації простору малих вищих навчальних закладів - Щербаков, О. В.; Кіщенко, А. О. (КНУБА, 2014)
Розглядаються питання, що виникають при формуванні малих вищих навчальних закладів(ВНЗ). Формулюється концепція і визначається специфіка організації простору даного типу будівель. Наводиться інтерпретація типологічної планувальної схеми вищого навчального закладу на прикладі існуючого об’єкту – Інституту Менеджменту в Індії, м. Калькутта.
Keywords: завдання; типологія; нормативна база; концепція; типологічна планувальна схема; сегмент і проектування вищих малих навчальних закладів; задачи; типология; нормативная база; концепция; типологическая планировочная схема; сегмент и проектирования высших малых учебных заведений; task typology; regulatory framework; concept; planning typological scheme and design segment of small high schools