Особенности концентрации мечетей в пределах Ирана, отдельных регионов и городов - Захеди, Шахаб (КНУБА, 2014)
У взаємозв'язку з історичними періодами проаналізовано розміщення мечетей на території Ірану. Відмічені основні центри будівництва мечетей в різних регіонах.
Keywords: архітектура; мечеті Ірану; міста