Методологія розробки комплексу еколого-інженерних компенсаторних заходів зі зменшення антропогенного впливу на водні екосистеми (на прикладі системи озер «Опечень», м. Київ) - Панасюк, І. В.; Томільцева, А. І.; Зуб, Л. М.; Скідан, В. В. (ІТІГІП, 2016)
Наведено методологію розробки комплексу еколого-інженерних компенсаторних заходів міських водних об’єктів системи «Опечень».
Keywords: методологія; комплекс; компенсаторні заходи; водні об’єкти; система «Опечень»; 504.4.062.2:574.52