Економічна оцінка, як умова прийняття рішення щодо визначення принципу організації руху транспорту та пішоходів на перетинах міських магістралей - Осєтрін, М. М.; Селезньова, О. С. (КНУБА, 2017)
Наведені рекомендації щодо розрахунку однієї машино-години для обліку втрат від транспортних затримок, виходячи з величини валового регіонального продукту, як базового показника економічної оцінки визначення принципу організації руху транспорту та пішоходів на перетинах міських магістралей.
Keywords: інженерно-планувальне рішення; перетин; вартість затримок