Благоустройство территории Пале-Рояля в Одессе сквозь призму мифов и символов - Кадурина, А.О. (КНУБА, 2010)
В статті досліджені історія створення та розвитку Палє-Рояля в Одесі. Проведений аналіз на рівні міфологічного та символічного наповнення його архітектурного середовища. Запропоновано ряд концепцій щодо благоустрою території ансамблю.
Keywords: Палє-Рояль; Одеса; благоустрій; символіка; міфологія; 711.58:712.2; 725.95