Особливості влаштування фундаментів з буронабивних паль - Петренко, Ю. В. (КНУБА, 2018)
В статті викладені актуальні проблеми по спорудженню будівель в складних інженерно геологічних умовах. Сучасні умови будівництва дозволяють використовувати нові передові методи і технології для спорудження будівель на ділянках, які до цього часу вважалися непридатними для будівництва внаслідок складних інженерно геологічних умов.
Особенности устройства фундаментов из буронабивных свай
Features of lettering of burnabovic fuel functions
Keywords: паля; бетон; грунт; фундамент; каркас; арматура; основа; осідання