Аналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка» - Юрченко, В. М.; Юдічева, О. П.; Захарченко, П. В. (ПУЕТ, 2018)
Вивчено особливості інгредієнтного складу сухої молочної суміші для дітей віком від народження до 6 місяців «Малютка» (виробник − ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»). Зроблено висновки про те, що виробник враховує особливості травлення і обміну речовин діток до року. Для цього в суміші включають спеціальні компоненти (таурин, L-карнітин, інозитол, цинк), які допомагають організму малюка правильно розвиватися, покращувати роботу систем і органів, і боротися з інфекціями
Keywords: інгредієнтний склад; сухі молочні суміші; сироваткові білки; казеїн; таурин; L-карнітин