Юрченко, В. М.Юдічева, О. П.Захарченко, П. В.2021-01-212021-01-212018Юрченко В. М. Аналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка» / В. М. Юрченко, О. П. Юдічева, П. В. Захарченко // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. / Полтав. ун-т економ. і торгівлі. – Полтава: ПУЕТ, 2018. – С. 123 – 126. - Бібліогр. : 2 назви.978-966-184-306-5https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/7052Вивчено особливості інгредієнтного складу сухої молочної суміші для дітей віком від народження до 6 місяців «Малютка» (виробник − ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»). Зроблено висновки про те, що виробник враховує особливості травлення і обміну речовин діток до року. Для цього в суміші включають спеціальні компоненти (таурин, L-карнітин, інозитол, цинк), які допомагають організму малюка правильно розвиватися, покращувати роботу систем і органів, і боротися з інфекціямиuk-UAкафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництвіінгредієнтний складсухі молочні сумішісироваткові білкиказеїнтауринL-карнітинАналіз інгредієнтного складу сухої молочної суміші «Малютка»Thesis637.1/.3:613.22]:006.83