Застосування принципів сегментування споживчих ринків ТОВ «Епіцентр К» - Максютенко, Ірина; Ленчук, Юлія (КНУБА, 2025)
Сучасний ринок характеризується високою конкуренцією, різноманітністю споживчих запитів і швидкою зміною тенденцій. В умовах глобалізації та цифрової трансформації бізнесу компаніям необхідно не лише аналізувати загальні ринкові тренди, а й глибоко розуміти потреби окремих груп клієнтів.
Keywords: сегментування; споживчий ринок; конкуренція