Застосування моделі «Нова Башта Р2M» в управлінні проектами розвитку освіти - Бушуєв, Сергій Дмитрович; Криворучко, Олена Володимирівна; Цюцюра, Микола Ігорович (КНУБА, 2014)
Висвітлюються питання впровадження ідей японського стандарту Р2M шляхом застосування моделі «Нова Башта Р2M» у процесі управління програмами і проектами в галузі освіти, а саме, в управлінні проектами розвитку освіти, ґрунтуючись на ціннісному підході.
Keywords: стандарт Р2M; система знань Р2М; управління інноваціями на основі проектів і програм; стратегія економічного підйому