Структура проектного управління програмами академічної мобільності - Беліченко, Маргарита Анатоліївна; Кубявка, Любов Богданівна (КНУБА, 2016)
В роботі розглянуто питання структуризації проектного управління програмами академічної мобільності. Було досліджено проекти програми академічної мобільності. Виділено особливості цих проектів і показано їх вплив на хід і результати виконання. Намічено шляхи побудови систем проектного управління академічною мобільністю, які можуть бути ефективними в умовах України.
Keywords: проект; програма; академічна мобільність; структура програми; проектне управління; 005.8:005.41]:378.6(477)