Практика ЄС щодо підвищення енергоефективності в сфері проектування будівель - Голуб, К. В. (КНУБА, 2018)
Проаналізовано досвід ЄС щодо підвищення енергоефективності будівель та шляхи його імплементації в Україні.
EU practice of the increasing energy efficiency in a sphere of the buildings designing
Keywords: енергетична ефективність будівель; Директиви ЄС; 725.1