Оцінка нерухомого майна : дві техніки дохідного підходу - Драпіковський, О. І.; Іванова, І. Б. (КНУБА, 2015)
Проаналізована сутність капіталізації як взаємодії ринків купівлі-продажу та оренди нерухомості та доведена спорідненість техніки прямої та непрямої капіталізації дохідного підходу при оцінці нерухомого майна.
Keywords: вартість нерухомого майна; оціночна діяльність; ринок нерухомості; оцінка нерухомого майна; оценочная деятельность; оценка недвижимого имущества; стоимость недвижимого имущества; ринок недвижимости