Залізобетонні плити зі змішаним армуванням - Бова, Ярослав Олександрович (My University, 2013)
Дисертаційна робота присвячена експериментально-теоретичним дослідженням плоских плит з різним коефіцієнтом змішаного армування, напружено- деформованому стану до та після прикладення зовнішнього навантаження, характеру руйнування, міцності, жорстокості та тріщиностійкості і пропозиції щодо врахування змішаного армування при розрахунку міцності, тріщиностійкості і прогинів для подальшого застосування у нормативних документах з проектування.
Keywords: двовісне напруження; змішане армування; плоскі плити; усадка бетону; міцність; тріщиностійкість; деформативність; повзучість бетону; 691-413.012.4