Правове забезпечення енергоефективності будівель – одне з ключових питань права сталого розвитку - Кравчук, Олексій Олегович (КНУБА, 2017)
Україна, врегулювавши на рівні закону питання енергоефективності будівель та передбачивши створення національного Фонду енергоефективності, послідовно імплементує директиви ЄС в межах узятих на себе зобов’язань як члена Енергетичного співтовариства. Здійснення цих заходів пролягає в площині правового регулювання забезпечення сталого розвитку – відповідно до базових документів ООН у сфері сталого розвитку, і зокрема відповідно до Порядку денного сталого розвитку до 2030 року.
Keywords: правове регулювання; енергоефективность будівель; енергозбереження; 349.113