Припортова територія міста Києва. Аналіз функціонально-планувальної організації - Набок, О. М. (КНУБА, 2015)
У матеріалах конференції розглянуто припортову територію міста Києва як складну багатофункціональну містоутворюючу територію, її розміщення в структурі міста та проведено аналіз функціонально-планувальної організації
Keywords: припортові території; реновація; промислові території; прибережні території; 711.553.4 (477-25)