Керування процесами структуроутворення лужних золовмісних цементів для покращення властивостей штучного каменя - Кривенко, П. В.; Ковальчук, О. Ю.; Грабовчак, В. В. (Знання, 2013)
Визначено особливості впливу кальційвміщуючих компонентів, лужних складових і пластифікуючих добавок на швидкість протікання процесів структуроутворення лужних золовмісних цементів і властивостей штучного каменя на їх основі.
Управление процессами структурообразования щелочных золосодержащих цементов для улучшения свойств искусственного камня
Control of processes of alkaline ash-containing cement structure formation for improving properties of artificial stone
Keywords: зола; лужні цементи; кальційвміщуючі компоненти; пластифікуючі добавки; зола-унос; щелочные цементы; кальцийсодержащие компоненты; пластифицирующие добавки; fl y ash; alkali activated cements.; calcium-containing components; plasticizing admixtures